Om Sara

Jeg fik diagnosen depression, da jeg var 18 år og lige var startet i 3.g. på Roskilde Gymnasium. Den varede i næsten to år. Som konsekvens af sygdommen blev jeg sygemeldt efter min studentereksamen i 2009 og var ikke i stand til at arbejde i de to år mellem gymnasium og universitet. Jeg tog dog et mailkursus af NytPotentiale, der lærte mig at skrive og strukturere et foredrag, og i 2010 holdte jeg foredraget Lykketyven første gang.

Siden har jeg holdt foredrag mange forskellige steder fra Psykiatrifonden, Lundbeck, Røde Kors Ungdom og mindre grupper af pårørende og folk med depression.

Siden efteråret 2011 har jeg læst retorik på Københavns Universitet. Der lærer jeg om hensigtsmæssig kommunikation og får erfaring i mundtlig formidling, når jeg står på talestolen. Uddannelsen er med til at udvikle mig som foredragsholder hele tiden.

Jeg er nu i gang med kandidaten i retorik og er pt i praktik hos BestTellers, der er et fortællehus hvor man høre historier på scenen eller tage kursus i historiefortælling. I kan læse om stedet her: http://besttellers.dk/

Det er selvfølgelig en del af mit liv, men heldigvis slet ikke det hele. Privat har jeg en stor, sød familie, en masse gode venner og en dejlig kæreste gennem fire år. Jeg bor sammen med ham lidt uden for København.