Pårørende til deprimerede

Der er altid nogle pårørende, der står bag et menneske med depression, og gudskelov for det! Jeg kan med ord ikke beskrive min taknemlighed for den hjælp og store støtte, jeg har modtaget af pårørende gennem mit sygdomsforløb. Det er fantastisk, at de er der, men det er ikke nemt at være pårørende til en med depression.

En af de ting man kan føle, er magtesløshed. Man kan ikke fjerne depressionen, og det er svært at se en, man elsker, lide i den grad. Det er også det, at man som deprimeret ikke er i stand til at være en god søster, mor, veninde eller hvad man nu er. Man er for syg til at give noget, og det kan være frustrerende for den pårørende at blive ved med at give. Heldigvis klarer mange pårørende, eller i hvert fald dem jeg har stødt på, det rigtig godt. Hvis det bliver for hårdt, er det en god ide at søge hjælp i form af en støttegruppe, terapi eller ved at tjekke depnet.dk ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>