Medicin-forløbet. Overvejelser og naturmedicin perikum

Da jeg fik diagnosen depression startede jeg ikke ud med anti-depressiv medicin. Det tog faktisk tre måneder før jeg indså, at det var nødvendigt. Jeg havde det rigtig svært ved at skulle starte på medicin mod mig selv og at jeg i det hele taget havde brug for medicin på det psykiske punkt. Jeg følte, at jeg et eller andet sted burde kunne klare det. Jeg er ung og kan så meget selv, så hvorfor kunne jeg så ikke klare at blive glad selv?

Jeg tænkte, at noget naturmedicin måske kunne hjælpe, for jeg vidste også, at det ingen bivirkninger havde i forhold til ”rigtig” anti-depressiv. Jeg startede på perikum, som jeg også før har taget i vintertiden for at holde humøret nogenlunde oppe. Faktisk er perikum anerkendt og brugt i Tyskland som medicin måske depressioner. I Danmark bliver det kun solgt mod tristhed og modløshed.

Den store forskel er, at man i Tyskland bliver anbefalet fire gange så høj en dosis som i Danmark. Det vidste jeg ikke på det tidspunkt, så den dosis perikum jeg tog var slet ikke høj nok til at hjælpe mod en middelsvær depression.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>