Jeg jagter stadig lykken

Jeg har været væk fra bloggen i lang tid af forskellige årsager. Det er nu over halvandet år siden, jeg blev syg, og desværre må jeg sige, at jeg langt fra er ude af depressionen. Siden sommeren 2009 har jeg været sygemeldt lige med undtagelse af en måned, hvor jeg troede, at jeg kunne arbejde. Det endte med, at jeg brød helt sammen på den tankstation, jeg arbejdede på, før jeg erkendte, at jeg ikke er rask nok til at arbejde.

Min depression var sidst jeg bloggede moderat, men den nåede at udvikle sig til at blive svær depression med psykotiske symptomer oven i hatten. Jeg læste min diagnose den anden dag, og det virker meget underligt, at det er mig, som har været så syg. Jeg er ude af den svære depression takket være en meget høj dosis medicin (faktisk en overdosis medicin over to uger). Jeg nåede ellers at blive henstillet til elektrochok, som er stød, man får i hjernen for at få det bedre. Desværre har jeg stadig tilbagefald jævnligt, men de stopper forhåbentlig, når mit nye medicin bliver mere stabilt.

Det var lidt update fra mit liv med depression. Jeg vil begynde at skrive jævnligt herinde, for jeg går for sjældent til samtaleterapi, og der er alt for mange tanker, jeg er nødt til at komme ud med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>