En fremtid uden depression

Titlen på dette indlæg er et håb, men ikke nødvendigvis en realitet. Jeg har før skrevet om fremtiden, så sent som i sidste indlæg berører jeg mine tanker om og håb for fremtiden. Det gør jeg, fordi det fylder meget. Jeg tænker tit på fremtiden og især på, hvad jeg kan gøre for at få en fremtid uden depression.

Jeg ved, at jeg skal passe på mig selv og gøre gode ting for mig selv, for det vil mindske risikoen for en ny depression, men det er desværre ikke mig, der i sidste ende kan bestemme eller styre, om jeg får en ny depression.  Det, at jeg ikke selv kan styre, om jeg bliver syg igen, tænker jeg meget over, selvom jeg nok ikke burde. Det er svært at lade være. Jeg vil og skal prøve at fokusere på det, jeg selv kan gøre. Jeg skal omgive mig med folk, der er sunde for mig og gøre ting, jeg kan lide. Jeg skal sove meget og ikke presse mig selv. Samtidig skal jeg sørge for at få lys, spise sundt og dyrke motion. De ting er selvfølgeligheder og gælder for de fleste mennesker. Med mig kan det bare have frygtelige konsekvenser at lade være.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>