Depressions konsekvenser. ARGH.

Her er et af de mere negative og ynkelige blogindlæg.

Selvom jeg ofte kan joke med min sygdom og rent faktisk til tider selv se det komiske i den, er det den ramme alvor for mig. Nogle dage kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor meget depressionen har kostet mig. Man kan selvfølgelig ikke sætte den op på den måde, men jeg prøver nu alligevel. Depressionen har indtil videre kostet mig:

  1. Min kæreste. (Min medicin mindsker evnen til at føle, og det er satans svært at have en kæreste man ikke rigtig kan føle noget for).
  2. Min krop (Jeg har indtil videre taget 13 kg på, og det betyder selvfølgelig, at depressionen ikke rigtig har kostet min krop, faktisk har jeg mere af den, men det har ændret min krop en del. Det har jeg det ret svært med, så jeg håber og satser på, at det kun er midlertidigt).
  3. 4 timer af hver døgn. (Det ene medicin jeg får, gør, at jeg skal sove 12 timer. Hver nat!)
  4. Nogle gode karakterer. (Jeg er lige blevet student i sommeren 2009, og det meste er 3.g. var mere eller mindre påvirket af depressionen. Det betød højt fravær, mindre koncentration om skolen og dermed lavere karakterer. Jeg klarede det fint og er helt tilfreds, men det er da irriterende, at sygdommen har mindsket muligheden for at komme ind på drømmestudiet.)
  5. Sexlyst . (Den er ikke helt væk, men væsentlig mindsket. En ond bivirkning ved medicinen.)

Frygtelig deprimerende blog i sig selv, det ved jeg. Det er nu ærligt og reelt at føle sådan, og følelsen er uretfærdighed plejer ikke at vare så længe heldigvis..

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>